15 Ιουνίου, 2020

Τι είναι το SEO

seo

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή SEO είναι η απλή δραστηριότητα της διασφάλισης ότι ένας ιστότοπος μπορεί να βρεθεί στις μηχανές αναζήτησης για λέξεις και φράσεις που σχετίζονται με αυτό που προσφέρει ο ιστότοπος. Από πολλές απόψεις, είναι απλώς ποιοτικός έλεγχος για ιστότοπους. Τούτου λεχθέντος, αν υπήρχε ποτέ μια βιομηχανία που δεν ήταν κατανοητή από τους εξωτερικούς είναι SEO.

Ρωτήστε μερικές εταιρείες SEO για το SEO και θα προσπαθήσουν να σας τυφλώσουν με την επιστήμη και να σας μπερδέψουν να σκεφτείτε ότι είναι μια μαύρη τέχνη. Πείτε σε μερικές εταιρείες τι είναι SEO και δύο ώρες αργότερα δεν θα είστε καθόλου σοφότεροι.  Μας αρέσει να βλέπουμε τη λάμπα να ανάβει όταν το παίρνουν οι πελάτες μας. Προτιμούμε τους πελάτες μας να μην γνωρίζουν μόνο τι κάνουμε γι ‘αυτούς, αλλά γιατί! Γι αυτό μια εταιρεία που ασχολείται με την προώθηση ιστοσελίδων θα πρέπει να σας δώσει αρκετές πληροφορίες.

Πώς μπορώ να λάβω συνδέσμους;

Οι σύνδεσμοι είναι σημαντικοί, αλλά μην συγχέετε την ποιότητα με την ποσότητα και μην σκέφτεστε τους συνδέσμους μεμονωμένα από το περιεχόμενό σας. Είναι ζωτικής σημασίας να καταλάβετε ότι η ύπαρξη εξαιρετικού περιεχομένου αυξάνει μαζικά τις πιθανότητες εξασφάλισης φυσικών συνδέσμων από σελίδες σχετικές με την ποιότητα. Αυτοί οι σύνδεσμοι θα σας βοηθήσουν περισσότερο. Γι αυτό τον λόγο όταν είστε σε αναζήτηση για υπηρεσίες SEO, να τσεκάρετε πρώτα την ποιότητα.

Σε απλή γλώσσα, αν έχετε κάτι που αξίζει να συνδέσετε με εσάς, μπορείτε να ασφαλίσετε συνδέσμους που αξίζει να έχετε. Οι καταπληκτικοί ιστότοποι δεν συνδέονται με περιεχόμενο κακής ποιότητας, γιατί;

Γράψτε το σχόλιο σας

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.