21 Μαρτίου, 2020

Τα είδη για δονητές και που να τους αγοράσετε

Το έχω πει μια φορά και θα το πω ξανά: αυνανίζομαι γιατί είμαι ένας υγιής και σεξουαλικός ενήλικας! Τώρα που έχουμε πάρει όλα τα περίεργα εκτός του θέματος, ας πάμε δούμε κάποια είδη δονητών.

Η αγορά του πρώτου σας δονητή πρέπει να είναι τόσο σημαντική όσο η αγορά του πρώτου σας αυτοκινήτου. Πολλές γυναίκες πηγαίνουν στα τυφλά, επιλέγοντας εκείνα που φαίνονται λιγότερο μεγάλα και είναι λιγότερο πιθανό να τρομάξουν τους φίλους ή την οικογένειά σας, αν το έβρισκαν στο διαμέρισμά σας. Αν και αυτό δεν είναι μια φοβερή ιδέα (τα αδιάκριτα vibes είναι υπέροχα!), Μια μικρή έρευνα μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάτι που θα χτυπήσει τις αισθήσεις σας. (Κυριολεκτικά!)

Ως γνωστός lover των δονητών, έχω ξοδέψει πολύ χρόνο ψάχνοντας τα πάντα εκεί έξω. Διαχωρίσαμε τα πράγματα από τα καλύτερα vibes για αρχάριους, ενδιάμεσους χρήστες και έμπειρους, καθώς και τις καλύτερες επιλογές για συνεργατική χρήση.

Κλασικός δονητής

Όταν οι περισσότεροι από εμάς σκέφτονται ένα κλασικό, μη εκφοβιστικό δονητή, αυτό είναι που φανταζόμαστε. Εάν φοβάστε ότι κάτι θα είναι πολύ ισχυρό για την πρώτη σας ευχαρίστηση, αυτό είναι αυτό που θα πρότεινα. Αυτά τα vibes μπορούν να τοποθετηθούν καθώς και να χρησιμοποιηθούν εξωτερικά. Διαθέτουν κάποια δύναμη σε αυτά, αλλά είναι ακόμα αρκετά ομαλά για έναν αρχάριο.

Bullet

Για όσους από εσάς θέλετε πραγματικά κάτι μικρό, αυτό πρέπει να είναι το δικό σας πάθος. Αυτά είναι γενικά μικρότερα από το δάκτυλό σας και δεν προορίζονται για εισαγωγή. Ενώ φαίνονται αδιάφορα,μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ ισχυρά! Επιλέξτε ένα με πολλαπλές διαφορετικές ταχύτητες – είναι βασικά σαν να επιλέξετε την περιπέτεια της ιστορίας σας! Αυτοί οι δονητές θα περιλαμβάνουν περιστασιακά ένα τηλεχειριστήριο για χρήση με έναν συνεργάτη.

Αυτά δεν είναι αστείο. Αυτοί οι δονητές χρησιμοποιούν συνήθως μια δονούμενη κεφαλή αναρροφήσεως για να προσομοιώσουν την αίσθηση του στοματικού σεξ. Ο σχεδιασμός είναι κάπως περίεργος, καθιστώντας τους λίγο περίεργους ή άβολους για κάποιον που δεν χρησιμοποίησε ποτέ δονητή πριν. Μόλις συνηθίσετε στην αίσθηση, μπορεί να είναι ένας σωτήρας για πολλούς. Έχω δει κριτικές από γυναίκες που λένε ότι δεν είχαν ποτέ οργασμό μέχρι να χρησιμοποιήσουν ένα από αυτά!
Rabbit
Αν δεν είστε συνηθισμένοι να έχετε πολλά πράγματα που οδηγούνται στο επίμαχο σημείο, αυτό θα μπορούσε να είναι λίγο συντριπτικό. Ένας δονητής σε σχήμα κουνελιού έχει μερικές φορές πολλαπλούς κινητήρες που επιτρέπουν σε κάθε μέρος να κινείται με διαφορετικές ταχύτητες ή σε διαφορετικούς ρυθμούς. Αυτός δονητής μπορεί να είναι αρκετά ακριβός, αλλά σκεφτείτε το ως μια επένδυση στη σεξουαλική ευημερία σας!
Δονητής G-Spot
Ενώ πολλοί εξακολουθούν να σκέφτονται ότι πρόκειται για «σεξουαλικό μύθο», είμαι εδώ για να ανακοινώσω ότι το σημείο g είναι πραγματικό και αν το έχετε αισθανθεί, ξέρετε. Ένας δονητής G-spot είναι κατασκευασμένος ειδικά για εισαγωγή, και είναι διαμορφωμένος κατά τρόπο που να στοχεύει αυτό το ακριβές σημείο του κόλπου. (Ο τρόπος που εξηγώ ότι δεν ακούγεται σέξι, αλλά εμπιτευτείτε με!)
Σας προτείνουμε λοιπόν ο κορυφαίο Sex Shop στην Ελλάδα, για να αγοράσετε δονητές ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.