1 Μαρτίου, 2019

Πως να σας κάνουν στοματικό σεξ με τον σωστό τρόπο

Ορισμένες γυναίκες αγαπούν να κάνουν στοματικό σεξ. Μια έρευνα του 1993 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 55 τοις εκατό των γυναικών βρήκαν το στοματικό σεξ “πολύ φυσιολογικό”, το 32 τοις εκατό το βρήκαν “ΟΚ”, το 9 τοις βρήκαν «πονηρό», το 4 τοις βρήκε «ασυνήθιστο» και το 1% ήταν άλλο είδος. (Μια άλλη μελέτη από τη δεκαετία του ’90, η ανεπίσημη “Δεκαετία του Blow Job”, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “δύο φορές περισσότερες γυναίκες που πήγαν στο κολέγιο έδωσαν ή έλαβαν στοματικό σεξ σε σύγκριση με εκείνους που δεν τελείωσαν το γυμνάσιο “, το οποίο καταργεί πολλές συγχύσεις σχετικά με τον ορισμό των« φιλελεύθερων τεχνών ». Σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό της σεξουαλικότητας Logan Levkoff, ενώ πολλές γυναίκες το κάνουν λόγω της αμοιβαιότητας, «υπάρχουν μερικές γυναίκες που αγαπούν να κάνουν στοματικό σεξ», και δεν θέλουν τίποτα σε αντάλλαγμα.

Η καλύτερη θέση για να είστε άνετοι την ώρα του στοματικού σεξ.

Ο Δρ. Jack Summers, διευθυντής έρευνας στο Ινστιτούτο Προηγμένων Μελετών της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας του Σαν Φρανσίσκο, λέει: “Είναι ακριβώς σαν να πιπιλίζεις ένα Popsicle και δεν πρέπει να είναι πλέον εργονομικά δύσκολο”. Με τη σειρά του, ο Ted McIlvenna, πρόεδρος του Ινστιτούτου Προηγμένων Μελετών της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, έχει συσσωρεύσει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα. Με την εκμάθηση 13 περιπτώσεων whiplash, διαπίστωσε ότι “όταν πίνετε πάρα πολύ, ο οργασμός επηρεάζεται”. Προτείνει ότι οτιδήποτε θα κάνει ταχύτερο τον οργασμό ενός άνδρα θα συμβάλει στη μείωση του αριθμού αυτού του είδους βλάβης με επαναλαμβανόμενη κίνηση.

Αναφέρει επίσης ότι ο ” νούμερο ένα ένοχος ” των ανδρών που δεν έρχονται σε οργασμό γρηγορότερα είναι όταν πίνουν πάρα πολύ. 

Ίσως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από αυτό που γνωρίζουμε. Στην έρευνά του, ο McIlvenna διαπίστωσε ότι οι γυναίκες ήταν λιγότερο πιθανό να μιλήσουν για αυτά τα πράγματα από ό, τι οι άνδρες με τους οποίους μίλησε, πολλοί από τους οποίους αμφισβήτησαν την άβολη τοποθέτηση αρκετών δημόσιων glory holes. “Προτίμησαν μια θέση όπου θα μπορούσαν να είναι στα χέρια και τα γόνατά τους”, εξηγεί ο McIlvenna.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην χρησιμοποιείτε τα χέρια σας.

O θηλυκός πληθυσμός της γης λέει ότι η τοποθέτηση χεριών σε σχέση με το κεφάλι “είναι όλα στoν τρόπο. ”

Καταλαβαίνουμε ότι είναι φυσικό τα χέρια σας να προσγειώνονται σε οτιδήποτε βρίσκεται στην περιοχή (κεφάλι, ώμους, οτιδήποτε άλλο) και λίγο τράβηγμα μαλλιώ δεν πρέπει να αποτελούν πρόβλημα. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ, πολύ ευγενής. Θα θελήσετε επίσης να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας με σφοδρή και εξευτελιστική μορφή. Πολύ λίγες γυναίκες είναι θετικές σε αυτό. Η ουσία είναι ότι δεν χρειάζεται να αισθάνεστε πίεση για να κάνετε κάτι αξιοσημείωτο με τα χέρια σας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.