10 Ιουλίου, 2019

Ποια η έννοια του Sexual roleplay

Το Sexual roleplay στο BDSM έχει ένα ισχυρό ερωτικό στοιχείο. Μπορεί να περιλαμβάνει δύο ή περισσότερα άτομα που ενεργούν σε ρόλο σεξουαλικής φαντασίας και μπορεί να είναι μια μορφή ερωτικού παιχνιδιού και να προκαλούν σεξουαλικά. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το Sexual roleplay ως μέσο για την υπέρβαση των σεξουαλικών αναστολών. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στον πραγματικό κόσμο ή μέσω ενός φόρουμ στο διαδίκτυο, ενός δωματίου συνομιλίας, ενός βίντεο-παιχνιδιού ή ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιτρέποντας την εφαρμογή φυσικών ή σχεδόν αδύνατων ερωτικών συμφερόντων.

Το πόσο σοβαρά το παιχνίδι θα εξελιχθεί εξαρτάται από τους ανθρώπους που εμπλέκονται και το σενάριο μπορεί να είναι οπουδήποτε από απλό και αυτοσχέδιο έως λεπτομερές και περίτεχνο, γεμάτο κοστούμια και σενάριο. Σχεδόν οποιοσδήποτε ρόλος θα μπορούσε να γίνει το βασικό υλικό για μια ερωτική εμπειρία και δεν υπάρχει κανένα όριο σε ποια αντικείμενα ένα άτομο μπορεί να σκεφτεί σεξουαλικά. Μπορεί, για παράδειγμα, να περιλαμβάνει τη φορεσιά που θεωρείται ερωτική, όπως μια μίνι φούστα και κάλτσες, ή ένας ή και οι δύο εταίροι είναι γυμνοί, για ένα βράδυ. Μπορεί να περιλαμβάνει στοιχεία κυριαρχίας και υποταγής, παθητικότητας ή υπακοής. Μπορεί να συνεπάγεται σεξουαλική δουλεία, είτε να συγκρατείται είτε να παρεμποδίζεται ένας σεξουαλικός σύντροφος.

Ανάλογα με το σενάριο παιχνιδιού, το Sexual roleplay είναι πιθανό να συμβαίνει πριν από τους θεατές, και οι παρευρισκόμενοι μπορεί να είναι εν αγνοία τους συμμετέχοντες σε ένα Sexual roleplay. Για παράδειγμα, το Sexual roleplay μπορεί να περιλαμβάνει επισκέπτες του σπιτιού ή μπορεί να βγει από το σπίτι ενός ζευγαριού και να φτάσει, για παράδειγμα, σε μπαρ, δρόμο, πάρκο κλπ. Ο ρόλος μπορεί να απαιτεί, για παράδειγμα, έναν ή και τους δύο συνεργάτες να φλερτάρουν με έναν ξένο, για έναν συνεργάτη για να αποπλανήσει τον φίλο του άλλου συνεργάτη κλπ. Μπορεί επίσης να ζητήσει από έναν ή και τους δύο εταίρους να κάνουν στριπτίζ σε ένα αυτοκίνητο ή πάρκο.

Η δημοτικότητα του Διαδικτύου έχει επίσης επιτρέψει σε σεξουαλικές συναντήσεις στο διαδίκτυο, γνωστές ως cybersex, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν Sexual roleplay.

1 Comment

  1. […] Ποια η έννοια του Sexual roleplay […]

    Reply

Γράψτε το σχόλιο σας

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.