19 Μαΐου, 2020

Ποια τα είδη των δονητών για αγορά

Εσωτερικοί δονητές. Αυτά εισάγονται στον κόλπο, συνήθως για όσους απολαμβάνουν διείσδυση και διέγερση G-spot. Οι εσωτερικοί δονητές είναι συχνά – αλλά όχι πάντα – μεγάλοι κύλινδροι, ιδανικοί για να χτυπήσετε το σημείο G ή να μιμηθείτε ένα πέος, εάν αυτός είναι ο στόχος σας.

Εξωτερικοί δονητές. Χρησιμοποιούνται στην κλειτορίδα και στα χείλη, για εκείνους που είτε δεν προτιμούν διείσδυση είτε χρειάζονται διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, είτε με ή χωρίς σύντροφο. Η εμφάνιση των εξωτερικών δονητών μπορεί να ποικίλει, αλλά συχνά δεν είναι κυλινδρική ώστε να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια.

Δονητές συνδυασμού. Αυτά έχουν ένα συνδυασμό εσωτερικής και εξωτερικής διέγερσης και συχνά ονομάζονται δονητές κουνελιού λόγω του σχήματος τους. Οι συνδυαστικοί δονητές μοιάζουν με δονητές με πρόσθετο χέρι για να χτυπήσουν ταυτόχρονα το G-spot και την κλειτορίδα.

Δονητές πρωκτού. Αυτοί οι δονητές διαφέρουν από τους εσωτερικούς δονητές, επειδή έχουν μια βάση, ώστε να μην χαθούν ή να κολλήσουν.
Δονητές εστιασμένοι στο πέος. Αυτοί οι δονούμενοι δακτύλιοι, όπως ο δονητικός δακτύλιος PlusOne, είναι εξαιρετικοί για εκείνους με ένα πέος που αγωνίζονται με την διέγερση ή που θέλουν να προσθέσουν στη διέγερση που αισθάνονται κατά τη διάρκεια του σεξ ή του αυνανισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.