20 Μαρτίου, 2019

Ποια η έννοια του τηλεφωνικού σεξ ;

Το τηλεφωνικό σεξ είναι μια συζήτηση μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων στο τηλέφωνο, όπου ένα ή περισσότερα από τα άτομα περιγράφουν την πράξη του φύλου.

Το τηλεφωνικό σεξ παίρνει τη φαντασία και από τα δύο μέρη, το εικονικό σεξ είναι δύσκολο εάν ο χειριστής δεν βάζει τις εικόνες στο κεφάλι του καλούντος και ο καλών πρέπει να είναι ανοιχτός και στην ευχαρίστηση. Η σεξουαλική ρητή συζήτηση λαμβάνει χώρα μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ατόμων μέσω τηλεφώνου, ειδικά όταν τουλάχιστον ένας από τους συμμετέχοντες αυνανίζεται ή συμμετέχει σε σεξουαλική φαντασίωση.

Το τηλεφωνικό σεξ μπορεί να λάβει πολλές μορφές, όπως: καθοδηγούμενη φαντασία, σεξουαλικούς ήχους, αφηγήσεις και εισηγήσεις, σεξουαλικά ανέκδοτα και ομολογίες. ειλικρινή έκφραση σεξουαλικών φαντασιώσεων, συναισθημάτων ή αγάπης, και / ή συζήτηση πολύ προσωπικών και ευαίσθητων σεξουαλικών θεμάτων.

Μόλις αναπτύχθηκαν τα μέσα μετάδοσης πληρωμών, το τηλεφωνικό σεξ μετατράπηκε κυρίως σε εμπορική δραστηριότητα, με πελάτες (συντριπτικά αρσενικά) και πωλητές (συντριπτικά θηλυκό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.