Οδηγίες για Site

Μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι 5 δωρεάν αγγελίες από τον λογαριασμό σας. Μέσα από αυτήν την δυνατότητα εφόσον είστε ιδιώτης, μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι 3 ίδιες αγγελίες εφόσον αφορά το ίδιο θέμα. Κάθε αγγελία θα πρέπει να έχει διαφορετικό, μοναδικό τίτλο αλλά και μοναδική περιγραφή, τουλάχιστον 60 χαρακτήρες. Οι αγγελίες που ανεβαίνουν με την ίδια περιγραφή και ίδιο τίτλο θα διαγράφονται. Εφόσον έχετε προσπαθήσει να δημιουργήσετε ξεχωριστές περιγραφές, διατηρούμε το δικαίωμα να τις παραμετροποιήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις μηχανές αναζήτησης. Δεν επιτρέπονται τα Greeklish. Αν είστε γραφείο συνοδών μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι 5 δωρεάν αγγελίες από το προφίλ σας. Κάθε αγγελία θα πρέπει να έχει ξεχωριστό και μοναδικό περιεχόμενο. Αν επιθυμείτε να ανεβάσετε παραπάνω αγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hotaggelies.gr για διαφημιστικό πακέτο ή δείτε πρώτα τα διαθέσιμα πακέτα μας.
Ο απαράβατος κανόνας που έχουμε είναι ότι η κεντρική φωτογραφία δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να δείχνει γεννητικά όργανα. Μπορείτε να προσθέσετε πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες στη Gallery. Οι αγγελίες οι οποίες έχουν ως κεντρική εικόνα γεννητικά όργανα ή δεν περιέχουν έστω μια φωτογραφία όχι τόσο αποκαλυπτική θα διαγράφονται.
Στην ιστοσελίδα μας προσφέρουμε πολλές δυνατότητες διαφήμισεις. Από VIP αγγελίες, όπου θα εμφανίζεστε στα πρώτα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες αλλά και διαφημιστικά Banner σε πολλά σημεία στην σελίδα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hotaggelies.gr για να σας ενημερώσουμε εκτενέστερα.
Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σχέση με τέτοιου είδους υπηρεσίες. Δεν μας ενδιαφέρει και ούτε θέλουμε να συμμετέχουμε. Προσφέρουμε αποκλειστικά παρουσίαση καταχωρίσεων και αγγελίων και είστε αποκλέιστικά υπεύθυνοι για την παρουσία των αγγελιών σας.
Στο Hot Αγγελίες μπορείτε να προβάλλετε τόσο το Sex Shop σας όσο και προιόντα σας. Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες διαφημιστικές δυνατότητες με έξυπνες παρουσιάσεις - Banners αλλά και Email Marketing με τα χιλιάδες ενεργά μέλη που έχουμε στη βάση δεδομένων μας.
Το Hot Αγγελίες είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης της χώρας. Διαθέτει πανελλαδικά χιλιάδες αγγελίες και καταχωρίσεις από επιχειρήσεις. Αν είδατε την αγγελία σας και θέλετε να συνεχίσετε να εμφανίζεστε στο Hot Αγγελίες, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό και ύστερα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να διαγράψουμε την υπάρχουσα αγγελία ώστε να δημιουργείτε τις δικές σας. Αν θέλετε να διαγραφεί παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα την διαγράψουμε άμεσα.
Όχι, πρέπει οι φωτογραφίες σας να είναι καθαρές, καθώς μπαίνει το λογότυπο του Hot Αγγελίες σε κάθε φωτογραφία σας.
Αν έχετε εντοπίσει φωτογραφίες ή υλικό που αφορούν εσάς προσωπικά και θεωρείτε ότι προσβάλλουν την υπόληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να το αφαιρέσουμε άμεσα.
Αν δείτε σε κάποια αγγελία την διαπίστευση ότι έχει επιβεβαιωθεί ο χρήστης, τότε οι φωτογραφίες είναι αληθινές. Σε άλλη περίπτωση δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε.
Στο Hot Αγγελίες μπορείτε να επεξεργάζεστε μέχρι 5 δωρεάν αγγελίες ανά προφίλ. Κάθε αγγελία θα πρέπει να είναι τελειώς διαφορετική από την προηγούμενη με ξεχωριστό τίτλο και περιγραφή. Αν η αγγελία σας αφορά το ίδιο πρόσωπο μπορείτε μέχρι 3 αγγελίες δωρεάν. Ο μόνος τρόπος για να εμφανίζεστε μόνιμα στα πρώτα αποτελέσματα είναι η αγγελία σας να αναβαθμιστεί σε VIP. Αυτό μπορεί να γίνει από τα διαφημιστικά πακέτα μας. Εφόσον θέλετε να συνεχίσετε με τις δωρεάν, επιλέξτε 1 αγγελία σταθερή που θα εμφανίζετε στο Site μας και δημιουργήστε μια δεύτερη την οποία θα την φτιάχνετε κάθε 1 ή 2 μέρες και θα ανεβαίνει ψηλά. Μόλις το κάνετε αυτό σβήνετε την προηγούμενη.