30 Μαΐου, 2019

H επιθυμία είναι η δολοφονία της σεξουαλικής σας ζωής

Φαίνεται ότι παντού βλέπουμε ζευγάρια σε μακροχρόνια σχέση που υποφέρουν από προκλήσεις στην οικειότητα και τη σεξουαλική τους σύνδεση. Περισσότεροι από τους μισούς γάμους καταλήγουν στο διαζύγιο και ένας μεγάλος αριθμός εκείνων που παραμένουν παντρεμένοι αναφέρουν δυσαρέσκεια στη σεξουαλική και συναισθηματική τους σχέση.

Στην αρχή μιας σχέσης, γνωστή και ως “περίοδος του μέλιτος”, μπορεί να είναι δυνατό για εσάς να έχετε πολύ ζεστό σεξ ακόμα και να μην έχετε μοιραστεί αυτό που θέλετε από το σεξ και την οικειότητα με τον σύντροφό σας. Η απλή ύπαρξη με κάποιον νέο, στον οποίο μπορείτε να προβάλλετε όλες τις φαντασιώσεις σας, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα του νέου ρομαντισμού μπορεί να είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει τις πυρκαγιές της επιθυμίας και της διέγερσης και να οδηγήσει σε πολλές σεξουαλικές εκπλήξεις.

Η περίοδος του σεξουαλικού μήνα του μέλιτος δεν συμβαίνει για όλους. Για όσους το βιώνουν, η πλειοψηφία θα το δει να ξεθωριάζει, καθώς ο ενθουσιασμός της νεωτερικότητας και της αβεβαιότητας εξαφανίζεται. Είναι λοιπόν το σημαντικό ερώτημα που τίθεται: «Πώς μπορείς να κρατήσεις το σεξ σε καυτά σημεία σε μακροχρόνιες σχέσεις;» Φαίνεται ότι οπουδήποτε κοιτάζουμε βλέπουμε νέες προσεγγίσεις ενός μεγέθους για να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση.

Οι θεραπευτές, οι προπονητές, οι σεξουαλιές, τα δημοφιλή περιοδικά και οι νέοι εκπαιδευτικοί ηλικίας έχουν προσφέρει μια ποικιλία πιθανών λύσεων. Οι καθηγητές της νέας εποχής θα πουν ότι πρέπει να υπάρχει πολικότητα μεταξύ του αρσενικού και του θηλυκού. Ενώ αυτό θα βοηθήσει κάποια ζευγάρια των οποίων οι επιθυμίες περιλαμβάνουν την ανάγκη για πολικότητα, άλλοι θα ενεργοποιηθούν από μια γυναικεία-θηλυκή ή αρσενική- δυναμική. Οι κορυφαίοι sexperts μπορεί να σας πουν ότι πρέπει να υπάρχει περισσότερο μυστήριο και απόσταση που αντισταθμίζει την οικειότητα. Ναι, για μερικούς, αυτό μπορεί να είναι η λύση. Για άλλους όμως, το λιγότερο μυστήριο και μεγαλύτερη ασφάλεια θα είναι αυτό που τους επιτρέπει να εκφραστούν καλύτερα. Ορισμένοι θεραπευτές ζευγαριών υποστηρίζουν την ιδέα ότι ο βαθύς συντονισμός και η καλή επικοινωνία θα οδηγήσουν αυτόματα σε καλό σεξ, αλλά αυτό ισχύει μόνο αν αυτό που χρειάζεστε για να ξεφύγετε είναι κάποιος που σας ταιριάζει. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτό που σας απομακρύνει είναι ότι κάποιος θέλει να σας χρησιμοποιήσει για την ευχαρίστησή του.

Ο λόγος για τον οποίο αυτές οι προσεγγίσεις δεν θα καθορίζουν απαραίτητα τη σεξουαλική σας ζωή είναι επειδή είναι πολύ απλοϊκές και μονοδιάστατες. Η αλήθεια του σεξ και της οικειότητας είναι ότι δεν υπάρχει απάντηση που να λειτουργεί για όλους. Υπάρχει, ωστόσο, ένας τρόπος για να μάθετε τι θα λειτουργήσει για εσάς και στη σχέση σας.

Εάν έχουμε μάθει ένα μάθημα στα χρόνια που εργαζόμαστε με ανθρώπους γύρω από τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, είναι ότι οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά διαφορετικοί και μοναδικοί – με άλλα λόγια, δεν υπάρχει καμία λύση για όλα τα μεγέθη. Αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι κάθε άτομο έχει αυτό που θέλουμε να ονομάσουμε τη δική του μοναδική πιο καυτή σεξουαλική ταινία – μια συλλογή από ερωτικές και συναισθηματικές εμπειρίες που προκαλούν αυτό που θέλουν περισσότερο να αισθάνονται στο σεξ.

Προκειμένου το σεξ να είναι καλό, πρέπει να εκπληρώσει μια πολύ καλή από τις πιο κακές σεξουαλικές ταινίες του κάθε συνεργάτη. Τα ζευγάρια που έχουν δωρεάν ταινίες θα παραμείνουν πολύ πιο ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή μακροπρόθεσμα, αλλά η πλειοψηφία των ζευγαριών δεν παίρνει τις ταινίες τους να συναντώνται με τις μη-επικοινωνούμενες, αυθόρμητες σεξουαλικές συναντήσεις που καλύπτουν τις ταινίες του Χόλιγουντ. Για τα ζευγάρια που έχουν λιγότερο δωρεάν Hottest Sexual Movies, δημιουργώντας μια σεξουαλική ζωή που εκπληρώνει και τις δύο επιθυμίες σας μπορεί να είναι ένα κατόρθωμα!

Αυτό που δεν ξέρετε για τις δικές σας και τις επιθυμίες του συντρόφου σας και αυτό που δεν έχετε μοιραστεί μπορεί να σκοτώνει τη σεξουαλική σας ζωή και ελπίζουμε ότι θα αρχίσετε να εξερευνείτε, να πειραματίζεστε, να διδάξετε και να μοιραστείτε τις πιο καυτές σεξουαλικές σας ταινίες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.