15 Ιουνίου, 2020

Ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένο SD

ανακτηση απο sd

Αναρωτιέστε πώς να ανακτήσετε φωτογραφίες και βίντεο από κατεστραμμένη κάρτα SD χωρίς μορφοποίηση; Η κάρτα SD στην ψηφιακή σας κάμερα, το GoPro, το κινητό τηλέφωνο κ.λπ. ενδέχεται να καταστραφεί, με αποτέλεσμα την απώλεια φωτογραφιών και βίντεο. Μην ανησυχείς. Ακολουθώντας τα βήματα αυτής της σελίδας, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε την κατεστραμμένη ανάκτηση κάρτας SD με τη βοήθεια του δωρεάν λογισμικού ανάκτησης Eassos Recovery Free. Εναλλακτικά μπορείτε να ψάξετε για εταιρεία ανάκτησης δεδομένων.

Συμπτώματα κατεστραμμένης κάρτας SD

Σε αυτήν την εποχή χωρίς χαρτί, όλοι μας είναι γεμάτοι με όλα τα είδη ψηφιακών μέσων αποθήκευσης, όπως υπολογιστής, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, σκληρός δίσκος, μονάδα flash USB, SSD, κάρτα μνήμης, κινητό τηλέφωνο κ.λπ. Τα υλικά έχουν στραφεί σε ψηφιακά δεδομένα σε αυτές τις συσκευές , το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο. Η κάρτα SD είναι μια από τις δημοφιλείς συσκευές αποθήκευσης στη ζωή μας και παίζει σημαντικό ρόλο στην αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο, μουσικών αρχείων κ.λπ. Σε κάθε περίπτωση οι ειδικοί ανάκτησης δεδομένων θα σας δώσουν τις σωστές λύσεις.

Ωστόσο, η κάρτα SD ενδέχεται να καταστραφεί και πολλές αιτίες μπορεί να οδηγήσουν σε καταστροφή, για παράδειγμα, απότομη αφαιρούμενη κάρτα SD από υπολογιστή, ξαφνική διακοπή ρεύματος, κακούς τομείς, ιούς, κακή ποιότητα, ασύμβατο σύστημα αρχείων κ.λπ. Μόλις λάβει μια κάρτα SD κατεστραμμένο, δεν μπορείτε ούτε να το ανοίξετε ούτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρχεία από αυτό. Ακολουθούν ορισμένα συμπτώματα μιας κατεστραμμένης κάρτας SD:

Η κάρτα SD δεν είναι προσβάσιμη. Το αρχείο ή ο κατάλογος είναι κατεστραμμένο και δυσανάγνωστο.
Η κάρτα SD δεν μπορεί να ανοίξει και ζητά τη μορφοποίηση: Η μονάδα δίσκου στη μονάδα δεν έχει μορφοποιηθεί. Πρέπει να το μορφοποιήσετε για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε. Θέλετε να το μορφοποιήσετε τώρα;
Η κάρτα SD είναι κενή και δεν διαθέτει διαμέρισμα.
Το σύστημα αρχείων της κάρτας SD είναι RAW.
Οι Ιδιότητες της κάρτας SD εμφανίζουν χωρητικότητα 0 byte, χρησιμοποιημένο χώρο byte και ελεύθερο χώρο 0 bytes.

Γράψτε το σχόλιο σας

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.